Palu Anaokulu

Vizyon: Eğitimin çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. .Her bireyin özgür ,çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, .Tüm Okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı iletişim içinde,şeffaf,geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık olduğuna, .Toplumların mutluluğunu sağlamanın cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Palu Anaokulu Okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken sadece çocuklarımıza değil yetişkinlerede günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek her açıdan ilimizin en iyi diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Palu Anaokulunda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil araştırarak,sorgulayarak,yaparak ve yaşayarak edinirler.Çocuklar özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,sorumluluk sahibi,kendi haklarını korurken başkasınında haklarına saygı gösteren,gelenek ve göreneklerimize saygılı,doğayı koruyan,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: Sabah : 09:00-14:00